Het laatste nieuws

11. feb, 2014

Femke, Anne en Manon hebben zelf een liedje geschreven over de snelweg. Op 10 februari 2014 hebben we dit filmpje opgenomen.

Veel kijkplezier!

22. jan, 2014

Vandaag staat er in het Groot Vlaardingen een artikel over De Gitaarzolder, geschreven door Frans Assenberg. 
Het artikel is ook hier te vinden: 

http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/GV/20140122/GV_GV-1-20_140122_1.pdf

Veel leesplezier!

22. jan, 2014

Gisteren is er een cursus gestart op Buitenschoolse Opvang Pino in Vlaardingen. De kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar leren in 6 weken de basis van het gitaarspelen. De laatste les laten ze aan hun ouders, juffen, vriendjes en vriendinnetjes horen wat ze hebben geleerd. 

Hans Schoenmakers loopt deze periode stage bij De Gitaarzolder, wat de kinderen ook erg leuk vinden. Binnenkort volgen er ook wat foto's.

13. dec, 2013

Vandaag was de laatste les in groep 3 op de Prins Willem Alexanderschool. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan!

Het laatste half uur kwamen alle ouders kijken en luisteren. De kinderen vertelden al spelend het verhaal over een koning die op reis gaat. Tijdens het verhaal kwamen 'Lesi Boy', 'Rommelebommelebom', 'Het Spinnenlied' en 'Het Indianenlied' voorbij. Deze hebben de kinderen hartstikke goed gespeeld! 

Na de voorjaarsvakantie gaan de lessen in de bovenbouw van start.

12. nov, 2013

Tijdens het benefietconcert BethelLive op 8 november 2013 in de Bethelkerk in Vlaardingen, mochten een aantal kinderen van De Gitaarzolder de avond openen met een bewerking op 'Kortjakje'.